Startside
Nyheter
Kart
AniCura dyreklinikk Sandvika
Priser dyreklinikk
Kiropraktikk
Dyrebutikk
AniCura Rehab
Quevedo Dog Pro hundefrisør
Nyhetsbrev
Åpningstider
  Tema

 

Dyrenes Storsenter
Industriveien 2
1337 Sandvika
Telefon 400 12 800
 

 

AniCura dyreklinikk Sandvika

Vi gir dyrene en bedre hverdag!

   Trygghet, service og kompetanse er våre hovedmål til deg som kunde!

Vi kan tilby en trivelig atmosfære med dyktige veterinærer og dyrepleiere!

Veterinærene våre har årelang erfaring med smådyr, og har som mål å gi deg og ditt dyr en god opplevelse på klinikken. I resepsjonen blir du alltid møtt med et smil fra en av våre dyktige dyrepleiere eller klinikkassistenter/studenter som mer enn gjerne står til tjeneste mens du venter.

Våre ansatte

Cecilie T. Ruud Askvig, veterinær, daglig leder.
Cecilie ble uteksaminert ved  Tierärztliche Hochschule i Hannover, Tyskland i 1989. Hennes spesialfelt er tenner og bløtvevskirurgi. Hun er vår dyktige veterinærkirpraktor og akupunktør og utfører trykkbølgebehandling. Du kan lese mer om disse behandlingene under "Kiropraktikk", "Akupunktur" og "Trykkbølgebehandling". Cecilie har gjennomgått en rekke kurs for å bli en dyktig tannlege og kirurg. Hun har to skjønne små cocker spaniel tisper og er en aktiv hestedame.

Birgitte Grann Greve,  veterinær.
Birgitte ble uteksaminert ved Tierärztliche Hochschule i Hannover, Tyskland i 1986. Hun er autorisert øyelyser og har en årelang erfaring som veterinær samt videreutdannelse i bløtvevs- og leddkirurgi. Birgitte er lykkelig eier av en storpuddel og en hellig birma.


Inger-Elisabeth Abelsen, veterinær.
Informasjon kommer. Inger-Elisabeth er for tiden i svangerskapspermisjon.

Hanne S. Herheim, dyrepleier.
Hanne ble uteksaminert ved Hansenberg i Kolding, Danmark i 2000. Hun er en svært dyktig operasjonsdyrepleier med over 12 års erfaring. Hun har tilleggsutdannelse i anestesi- og smertebehandling av smådyr og er ansvarlig for butikken vår. Boxeren Lana og blandingshunden Leah er alltid med på jobb og hennes to katter, to hester og to søte marsvin venter ivrig på matmor om ettermiddagen. Hanne har også drevet med hesteoppdrett i en årrekke og har vært hos oss siden klinikken ble åpnet i 2004. Hanne er for tiden i permisjon.
 
Julie Ø. Larsen, dyrepleier.
Julie ble uteksaminert ved Hansenberg i Kolding, Danmark i 2006. Hun har tatt etterutdanning innen anestesi, smertebehandling og odontologi. Hennes spesialfelt er tenner, noe hun er svært dyktig på. Hun er også veldig interessert i anestesi og smertebehandling for øvrig. Julie har vært hos oss siden 2007. Julie er for tiden i svangerskapspermisjon.

Greta Oldfield, dyrepleier.
Greta ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2012. Hun er utdannet hundemassør ved Nordisk Hundemassasjeskole og har spesialinteresse for rehabilitering. Hun innehar tittelen CCRP. Les mer om henne under "Rehabilitering". Hun er stolt eier av to welsh springer spaniel tisper og en dvergpinscher.

Elisabeth Ellingsgård, dyrepleier.
Elisabeth ble uteksaminert ved Hansenberg i Kolding, Danmark i 2012. Hun er spesielt interessert i tannbehandling og er en dyktig medarbeider. Hun har to skjønne chihuahuaer som gjerne er med på jobb.

Karoline Wassås Wiberg, dyrepleier.
Karoline går siste året av dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Kolding og har vært hos oss under hele studietiden. Karoline er en engasjert, lærevillig og dyktig student. Hjemme har hun flere trekkhunder og noen katter og sin lille blandingshund Minni.

Ida-Marie Askvig, klinikkassistent.
Ida-Marie jobber hos oss som assisten i ferier ved siden av å være student i England. Hun er en blid og flink medarbeider og har vært rytter i mange år.
__________________________

Våre tjenester
Vaksinasjon hund og katt
Konsultasjon og behandling av smådyr
Spesialkompetanse på øyeundersøkelser herunder øyelysing
Utredninger (indremedisin, haltheter)
Kiropraktikk
Akupunktur
Akupunktur med gullimplantat
Trykkbølgebehandling
Terapeutisk laserterapi
Bløtvevskirurgi
Leddkirurgi
Øyekirurgi
Kirurgi gnager og kanin
Kastrering/sterilisering av smådyr

Våre dyrepleiere har gjennomgått etterutdanning innen anestesi og smertebehandling samt tannbehandling!
 

Sidekart
Skriv ut denne siden
 

 Themes In Design.com